Gratis reserveren 040 44 222 22 (nu niet bereikbaar)

Balkons en Club Lounge

Exclusiviteit van het balkon

Gasten die kiezen voor een plaats op het balkon kunnen voor en na de film gebruik maken van de Club Lounge. Deze exclusieve lounge is sfeervol ingericht met comfortabele fauteuils. In de Club Lounge heerst een ontspannen sfeer, er is leesmateriaal beschikbaar en ook hier staat de bediening klaar voor de gasten. Bij ontvangst wordt er een glaasje champenoise aangeboden of een alcoholvrije variant. Voor kinderen is er een speciale kindercocktail.

Zodra de film start, begeeft de gast zich naar het balkon waar een royale fauteuils of love seat gereserveerd is. Eenmaal plaatsgenomen ervaart de gast het luxueuze gevoel en het optimale zicht op het doek. Vervolgens kan er een keuze gemaakt worden uit een van de vele exclusieve producten op de menukaart. Met één druk op de knop kan de gast zich tijdens de film laten voorzien van alle gemakken en op verzoek is er een kussentje beschikbaar. 

Voor een balkonplaats inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar t.w.v. €4,00 p.p. of €2,50 p.p. bij Nederlandstalige kinderfilms. Dit kan via de reserveringslijn of online worden gereserveerd. De balkons en Club Lounge zijn bereikbaar met een trap.

Exclusiviteit en veiligheid

Om het exclusieve karakter en de veiligheid op de balkons te waarborgen, hebben minderjarigen er alleen toegang wanneer begeleid door één of meer volwassenen. Verder worden groepen groter dan 6 personen uitsluitend op aanvraag toegelaten en is sportkleding, hoofddeksels of een onverzorgd uiterlijk niet gewenst.