Helse Horroravond: The Boogeyman

Helse Horroravond: The Boogeyman

kijkwijzer-grof-taalgebruik
kijkwijzer-16
kijkwijzer-eng
Thriller - Horror 01:38:00

Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Helse Horroravond. Iedereen wordt in stijl ontvangen door een van onze medewerkers met een angstaanjagend drankje. Tijdens de film gaan we rond met een hapje en aan het eind van de avond ontvangt iedereen een griezelige attentie. --- The Boogeyman is een horror-thriller van 20th Century Studios en is bedacht door bestsellerauteur Stephen King. De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die op families jaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

Helse Horroravond: The BoogeymanHelse Horroravond: The Boogeyman

Regie

Rob Savage

Acteurs

David Dastmalchian, Sophie Thatcher, Chris Messina, Marin Ireland, Vivien Lyra Blair, LisaGay Hamilton, Madison Hu, Maddie Nichols

Dagen & tijden

Donderdag 6 juli 2023

Andere keer naar de film?

Benieuwd naar het filmprogramma na Donderdag 6 juli 2023? Schrijf u in voor het filmprogramma per e-mail en u bent als eerste op de hoogte.

Filmprogramma per e-mail ontvangen

Wat gaat u bestellen?

Wij helpen u graag!
  •  
  • Persoonlijk contact
Wij helpen u graag!
  • Persoonlijk contact