Gratis reserveren 040 44 222 22 (nu bereikbaar)

Abonnement

Nu: 4x naar de film voor €24

Tijdelijk kunt u een abonnement extra voordelig cadeau geven. Alle abonnementen die t/m 27 december worden afgesloten ontvangen de 1e maand gratis. Met een abonnement van Cinema Gold maakt u iedere filmliefhebber blij.

Cadeaukaart

Bij het afsluiten van het abonnement kunt u gratis een cadeaukaart bestellen. De cadeaukaart kunt u personaliseren om het geven van het abonnement nóg leuker te maken. Voor ieder type abonnement is een aparte cadeaukaart beschikbaar. 

U kunt een abonnement eenvoudig online afsluiten voor iemand anders. Dit doet u met uw eigen e-mailadres dus het enige wat u van de ontvanger nodig heeft, is een duidelijke foto. Een abonnement heeft een minimale looptijd van 4 maanden en er is al een abonnement van €5 per maand.

Looptijd

U kunt zelf bepalen hoelang het abonnement geldig is. Opzeggen kan namelijk eenvoudig online op ieder gewenst moment met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Meer informatie

Geef het abonnement bijvoorbeeld 4 maanden cadeau:

Abonnement:
1 film p/m
4 films€ 24
Abonnement:
2 films p/m 
8 films € 42
Abonnement:
1 NL-kinderfilm p/m 
4 kinderfilms € 15

 

Films reserveren en betalen met abonnement

Na het afsluiten van het abonnement is het mogelijk om de ontvanger te machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres. Zo heeft de ontvanger alle voordelen en worden de maandelijkse kosten automatisch van de rekening van de schenker afgeschreven. Eventuele extra films kan de ontvanger zelf (met korting) afrekenen in de bioscoop of online.