Gratis reserveren kan via:
040 44 222 22   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Ons unieke concept

Onze unieke bioscoop in Veldhoven staat garant voor de meest comfortabele en persoonlijke bioscoopervaring. Dat is de Cinema Gold standaard. 

Persoonlijke aandacht
Gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Deze benadering wordt wellicht eerder tijdens een luxe cruise verwacht dan in een bioscoop. Na het plaatsnemen in de ruime fauteuils in de zaal, wordt men persoonlijk welkom geheten. Tijdens de voorstelling kan er met één druk op de serviceknop, of online, een hapje en een drankje besteld worden van de uitgebreide menukaart. De bestelling wordt vervolgens bij uw plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig. Iedere dag is de bioscoop vanaf 11:00 uur telefonisch bereikbaar. In het weekend en in de vakanties zelfs al eerder.

Stijlvol
De inrichting, die met veel zorg is samengesteld door een gerenommeerde architect, ademt een luxueuze sfeer en straalt een rust uit die past bij een ontspannen avond of middag uit. Gasten nemen in de zaal plaats op ruime fauteuils of zogenaamde "love seats". Dit zijn comfortabele tweezits bankjes zonder armleuning in het midden. Verder is er een tafeltje en de verlichting wordt tijdens de voorstelling gedimd.
Gasten hebben de keuze om plaats te nemen in de zaal of op het balkon. Op de balkons is het aantal royale fauteuils beperkt gehouden om de exclusiviteit te waarborgen. Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Club Lounge, waar net als op de balkons de menukaart nog uitgebreider is. Meer informatie over de balkons en Club Lounge

Club Lounge

Beeld en geluid
Onderdeel van de “Cinema Gold standaard” is dat alle vier de zalen beschikken over de meest krachtige bioscoopprojectoren ter wereld. Hiermee zijn we zelfs de eerste bioscoop in Europa die volledig uitgerust is met deze high-end laserprojectie. Omdat deze uitzonderlijke kwaliteit in iedere zaal geboden wordt, is het niet meer nodig om uit te zoeken in welke zaal een bepaalde film draait. De projectie zorgt voor levensecht beeld op de zaal-brede doeken. Er kunnen 120 beelden per seconde geprojecteerd worden en 4k resolutie, waardoor het beeld minimaal vier keer zo scherp wordt. De projectoren zorgen daarbij voor een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst op het doek, wat vooral bij 3D films de beleving en het comfort ten goede komen.
Ook het geluid voldoet in alle zalen aan de Cinema Gold standaard. Door het 7.1 kanaals surround systeem komt het geluid van alle kanten. Er worden speakers gebruikt die zijn uitgerust met ribbon drivers, waardoor het geluid niet als hard en schel zal worden ervaren, maar zuiver en meeslepend. 

Gasten met een beperking
Alle vier de zalen zijn toegankelijk voor mindervaliden en de plaatsen zijn zowel telefonisch als online te reserveren. Tevens is er een mindervalidentoilet aanwezig. In de zaal kunnen twee fauteuils verwijderd worden van de achterste rij zodat er plaats ontstaat voor één of twee rolstoelen (max. totaal 1,25 meter breed).
Voor slechthorenden is er in alle zalen een ringleiding beschikbaar die ervoor zorgt dat slechthorenden met hun hoortoestel het geluid van de voorstelling kunnen horen zonder dat zij last hebben van storende omgevingsgeluiden.
Mensen met een visuele beperking kunnen in onze bioscoop gebruik maken van de app EarCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en biedt audiodescriptie voor bepaalde films. Op deze website is te vinden voor welke films deze audiodescriptie beschikbaar is.
Doven en slechthorenden kunnen gebruik maken van de app SubCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en beschrijft bij een aantal films wat u niet hoort. Op deze website is te vinden voor welke films dit beschikbaar is.

Gedragsnormen
Om al onze gasten nu en in de toekomst zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van een voorstelling in onze bioscoop hebben wij gedragsnormen opgesteld. Kijk hier voor onze gedragsnormen.