Gratis reserveren 040 44 222 22 (nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Veldhoven

Vier je kinderfeestje in Veldhoven bij Cinema Gold!

Vier je verjaardagsfeestje in onze bioscoop en voel je net een echte filmster. Geniet met je vriendjes en vriendinnetjes van je favoriete film en smul van de vele versnaperingen die tijdens de film geserveerd kunnen worden. In de zaal kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes. Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

De jarige mag gratis!

Omdat het feest is trakteren wij de jarige op een gratis toegangskaartje! Dit geldt bij een minimum van 6 personen inclusief de jarige en volwassenen. Eventuele toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D-films en het balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige.

Het gratis toegangskaartje ontvangt de jarige alleen bij Nederlandstalige kinderfilms. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.

Reserveren kan alleen telefonisch op 040 - 44 222 22 of in de bioscoop.

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

Bioscoopfeestje = €7 p.p.
- Bioscoopfeestje + eten bij Boscafé De Molenvelden = €13,50 p.p.**

**Bij Boscafé De Molenvelden krijgen de kinderen friet, een snack en een glaasje ranja of een kinderpannenkoek en een glaasje ranja voor €6,50 (ter plaatse te betalen).

In de zaal kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch op 040 - 44 222 22 of in de bioscoop. 

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen dan binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging pas op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Reserveren kan telefonisch of in de bioscoop. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films en het balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen. Maximaal 15 personen. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Genoemde prijzen gelden ook voor volwassenen. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.