Gratis reserveren kan via:
040 44 222 22   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Veldhoven

Kinderfeestje in Veldhoven bij Cinema Gold: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje bij Cinema Gold in Veldhoven, bij Eindhoven, en voel je net een echte filmster. De jarige job mag zelfs gratis naar de film. Geniet met z'n allen van jouw favoriete film en smul van de vele drankjes en hapjes die je tijdens de film met een druk op de knop, of online, kunt bestellen.

In de zaal kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten met eten? 

Kies dan voor één van onze arrangementen bij De Pannekoekenbakker of Boscafé de Molenvelden. Wij reserveren een tafel voor jullie, zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis. Je kiest zelf of jullie voor of na de film willen eten.  

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

- Bioscoopfeestje = €7,70 p.p.

Reserveren

Reserveren kan via WhatsApp of telefonisch op 040 - 44 222 22, of in de bioscoop. 

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen, maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films of balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.