Gratis reserveren kan via:
040 44 222 22   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Vroege Vogels

Wilt u naar de bioscoop deze vakantie?

Deze herfstvakantie beloont bioscoop Cinema Gold iedereen die vroeg opstaat in Veldhoven, Eindhoven, Valkenswaard en omgeving. Vroege Vogels betalen namelijk €5,90 (i.p.v. €7,60) per persoon voor voorstellingen die ’s ochtends voor 11 uur starten. Dit tarief geldt niet alleen voor kinderen maar ook voor papa's, mama's, opa's en oma's. Voor iedereen dus!

Er is vanaf zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober 2020 elke dag voor 11 uur keuze uit vier films. Begin de dag ontspannen met het hele gezin in de bioscoop. Geniet tijdens de film van de vele verse versnaperingen op onze uitgebreide menukaart.

Er is keuze uit de volgende voorstellingen:

 

 

Bij de Kleuter Vroege Vogels is de zaalverlichting minder gedimd en staat het volume wat zachter. Bovendien krijgen de kinderen een fruitige verrassing geserveerd. Zo kunnen uw (klein)kinderen optimaal genieten van hun eerste bioscoopervaring!

Er is keuze uit de volgende Kleuter Vroege Vogel voorstellingen:

 

Voor 3D-films en balkonplaatsen gelden de normale toeslagen. De Vroege Vogel actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en loopt van zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober 2020.